Ogenschijnlijk stil

maar ondertussen…

Voorjaarskriebels

Het is winters stil op Het Vogelnest. In de sporen van de sneeuw zie je dat vogels, konijnen en reeën ons terrein bezoeken. Op het hout groeien prachtige zwammen. Ondanks de sneeuw kun je het voorjaar al voelen. Want er gebeurt veel achter de schermen.

 

Zo hebben we een jaarposter/nieuwsbrief gemaakt voor de scholen die deze week verstuurd wordt. Zijn de scholen weer uitgenodigd voor het nieuwe seizoen vanaf 27 maart door Karel en Geesje. Is Aly druk met de voorbereidingen voor NLDoet op 11 maart, Lise met het Paasevenement op tweede paasdag. Koen, Marco en Karel met de ontwikkelen van het digitale aanmeld systeem voor de scholen. En Judith verdiept zich in de duurzame energie en isolatiemogelijkheden voor het pand omdat we de ambitie hebben kleuters de vier seizoenen te laten beleven op Het Vogelnest. Marcel en Barbe stellen de toekomstvisie op, om het Vogelnest te revitaliseren op het gebied van educatief aanbod, binneninrichting en buiteninrichting en aanpassing pand.

 

Vind je het leuk om te zien waar we op aan het broeden zijn en welke evenementen eraan komen? De poster van 2017 geeft en goed overzicht. De PDF kan je ook uitprinten en ophangen?

 

 

 

 

Facebook
Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *