Bouw mee aan Het Vogelnest

Als sponsor maak je het verschil!

Sponsoring

Help je mee?

 

Het schooljaar 2019-2020 wordt het jaar van Het Vogelnest! We zijn druk bezig om allerlei acties op touw te zetten om geld in te zamelen met scholen, ouders, bedrijven, fondsen, gemeenten, goede-doelen-verenigingen, etc. etc.

 

 

Sponsors

 

We zijn pas net begonnen met onze sponsoractiviteiten, maar deze scholen, bedrijven en organisaties hebben al een financiële bijdrage geleverd of toegezegd (bijvoorbeeld in de vorm van een sponsorloop) om Het Vogelnest weer helemaal klaar te maken voor de toekomst:

  • OBS de Koekoek
  • Montessorischool Oog in Al
  • Vrije School Utrecht
  • OBS de Kleine Dichter
  • Rafaelschool
  • Publicq

Hartelijk dank voor jullie steun!

 

 

Scholen steunen Het Vogelnest!

 


Vrije School Utrecht: “Al 15 jaar lang is het Vogelnest onze vaste plek voor de schoolreisjes. We zijn niet van plan dit te veranderen, het Vogelnest wordt steeds leuker en spannender!”


Peuterspeelzaal De Poeh: “Een fantastische plek waar de peuters zich heerlijk kunnen uitleven en waar het iedere keer weer ontdekken is”


Montessorischool Oog in Al: “Het Vogelnest is al sinds jaar en dag het perfecte uitje voor onze jongste kinderen.”


Apollo 11: “Al jaren bezoeken we met alle kleuters met veel plezier het Vogelnest. Ook daar krijgen ze de ruimte, om te spelen, ontdekken en ontwikkelen midden in de natuur! Een unieke plek, die niet verloren mag gaan…”


Odbs Puntenburg: “Buiten spelen in de natuur zonder beperkingen. Ravotten en genieten!”


Rafael – zml: “Ieder jaar gaan we met een aantal groepen een dag naar het Vogelnest. Voor onze leerlingen betekent dit heerlijk buiten spelen, vies worden, in de natuur zijn en genieten. Dit is aan het eind van de dag te zien aan alle gezichten die moe maar voldaan in de bus zitten.”


KBS Jan Bunnik: “Wij zijn al jaren enthousiast over de prachtige buitenspeelmogelijkheid voor onze kinderen van groep 1 en 2! Het is jaarlijks een feestje om naar toe te gaan!”


OBS De Koekoek: “Onvergetelijke schoolreisjes voor kleuters naar een plek waar je ongelooflijk fijn in de natuur kan spelen! “


OBS de Kleine Dichter: “Onze kleuterklassen bezoeken -als het even kan – het Vogelnest 2 keer per schooljaar. Wij vinden een bezoek aan het Vogelnest het allerleukste schoolreisje voor kleuters. Ze kunnen een hele dag zonder al te veel bemoeienis van volwassenen lekker spelen in de buitenlucht. Wat wil je nog meer!”


Nieuwe Regentesseschool: “Al jaren favoriet bij ons, om met de kinderen zo veilig op een heerlijke plek de natuur te mogen beleven. Meer dan Het Vogelnest hebben we niet nodig!”


OBS De Klim

 

 

Wat kun jij doen?

 

  • Als je een school vertegenwoordigt: Laat ons weten of we op je steun kunnen rekenen via deze link!
  • Voor ouders, vrijwilligers en andere geïnteresseerden: we gaan in het voorjaar van 2020 een crowdfundingscampagne houden en hopen dan op je bijdrage! In de tussentijd zijn goede ideeën natuurlijk altijd welkom op info@hetvogelnest-utrecht.nl

 

Giften zijn financieel aftrekbaar

 

Stichting Het Vogelnest is aangemerkt als ANBI, een Algemeen Nut Beogende Instelling. Hiermee zijn giften aan Het Vogelnest aftrekbaar voor de belasting.

 

De ANBI-status geeft donateurs de mogelijkheid om hun giften aan ANBI’s af te trekken voor de belasting. ANBI is in het leven geroepen door de Nederlandse Belastingdienst. Goede doelen, kerkgenootschappen en verenigingen kunnen zich aanmelden bij de Belastingdienst om aangemerkt te worden als ANBI. Voor voorwaarden of meer informatie over het ANBI programma en de aftrekbaarheid van giften verwijzen wij u naar www.belastingdienst.nl/anbi