Kleuterschoolreisje naar Het Vogelnest

Neem contact op met ons!

Scholen

Het Vogelnest is de buitenspeellocatie voor schoolreisjes voor alle kleuters uit Utrecht en Bunnik

 

Jaarlijks komen zo’n 4000 kleuters naar Het Vogelnest

 

Oorspronkelijk was Het Vogelnest gericht op openbare kleuterscholen uit Utrecht, inmiddels zijn alle scholen uit Utrecht en Bunnik welkom. Wel richten we ons nog steeds alleen op kleuters. Dat is onze kracht! Vaak komen de scholen twee keer per jaar. In het voor- en najaar.

 

De scholen huren de locatie en geven zelf invulling aan de dag. Er is geen beheerder aanwezig. Men is zelf verantwoordelijk voor het netjes achterlaten voor de volgende groepen. En neemt zelf eten en drinken mee en ook al het afval weer mee naar huis.

 

Vervoer regelt de school zelf. Met busmaatschappij Kassing tours hebben we gunstige prijsafspraken weten te maken. Daarnaast hebben de chauffeurs de sleutels van het terrein en zijn ze bekend met de route via het Science Park.Scholen kunnen uiteraard ook met eigen vervoer of ander busdienst komen. In dat geval dien je de sleutels op te halen bij een van onze vrijwilligers.

 

Meer lezen op onze Praktisch informatie pagina.

 

Met onze toekomstplannen willen we het hele jaar open gaan. Zodat er meer kleuters/scholen gebruik kunnen maken van deze bijzondere locatie. En de kleuters de vier seizoenen kunnen gaan beleven op Het Vogelnest. Lees daarover meer op onze toekomstplannen pagina.

 

 

Ook interesse?

 

Neem contact met ons op, mail naar info@hetvogelnest-utrecht.nl.