Terug op het nest

Zaterdag 12 september open dag

Met de zomervakantie net achter de rug viert Het Vogelnest de start van het nieuwe schooljaar! Wees zaterdag 12 september welkom op ons speciale “terug op het nest”-feest. Een unieke open dag bij Het Vogelnest waar alle kinderen met hun ouders welkom zijn tussen 10 en 16 uur. Naast ravotten en spelen op onze groene speelweide maken we ook natuurkunstwerken en zijn er poffertjes met koffie/thee/limonade.

 

We vertellen je ook graag over onze plannen voor vernieuwing en verbouwing zodat Het Vogelnest weer 50 jaar mee kan! Op deze dag starten we namelijk ook met onze crowdfunding campagne om een bedrag op te halen voor de noodzakelijke verbouwing van Het Vogelnest. Meer informatie hierover lees je hier.

 

Extra toelichting veiligheid

 

Vanwege de staat van de samenleving op dit moment, willen we je graag nog wat extra toelichting geven over onze maatregelen om deze Open Dag zo veilig mogelijk te laten verlopen.

 

We hebben natuurlijk het voordeel dat we op een groot buitenterrein zijn en dat kinderen zich niet hoeven te houden aan de 1,5 meter regel. Hierdoor zijn kinderen vrij om het terrein te ontdekken en samen te spelen. We nodigen alle ouders ook uit om in deze ontdekkingstocht heerlijk mee te gaan, maar zij moeten echter wel goed letten op de afstand tot andere volwassenen. Ook hebben we verschillende routes aangegeven, staan er gel-pompjes voor het reinigen van handen en maken we tussendoor schoon.

 

We vragen (in navolging van de noodverordening van 10 augustus) aan ieder huishouden om de gegevens achter te laten (naam en e-mailadres of telefoonnummer). We gaan hier natuurlijk zorgvuldig mee om. Voelt iemand van het gezin zich toch niet helemaal gezond, dan verzoeken we je thuis te blijven.

 

Wij doen er alles aan om deze dag veilig te laten verlopen zodat iedereen kan genieten op Het Vogelnest van de natuur en ons kan helpen bij de aftrap van de campagne!

 

Tot slot: De open dag is van 10:00 tot 16:00. Je kunt komen wanneer je wil, we werken niet met tijdslots of tickets. Als het op een bepaald moment toch te druk wordt dan kan het zijn dat we je vragen om te wachten totdat een andere bezoeker vertrekt.

 

 

 

 

Bereikbaarheid

 

Je kunt Het Vogelnest het beste bereiken met de fiets. We hebben geen stalling op het terrein zelf, maar bij de ligweide vlak achter Het Vogelnest is er voldoende plek om je fiets neer te zetten.

 

Er is beperkt gelegenheid tot parkeren voor auto’s bij het Theehuis Rhijnauwen (het pannenkoekenhuis) of de jeugdherberg.

 

Facebook
Twitter